Drinks for hookah
Drinks for hookah
Special price menu from Sunday to Thursday

TEA

Think Pink Rose Tea Bland
95 MDL

1/500 ml — Think Pink Rose este un amestec perfect din zmeură acidulată și suculentă cu flori delicate, ale căror note parfumate sunt evidențiate de Oolong-ul semifermentat. Petalele de trandafir și albăstrelele conferă perfecțiune creației.

Ninja Espresso Black Tea
95 MDL

1/500 ml — Ninja Espresso este un ceai negru perfect echilibrat și armonios. Cojile de cacao, bucățile de căpșuni și boabele de cafea prajită sunt amestecate cu măiestrie cu ceaiul negru. Gustul de căpșuni liofilizate plus cafeaua subtil aromată și aroma de frișcă bogată se combină excelent cu ceaiul negru. Trebuie să încercați această creație foarte reușită și originală.

Ripe Pineapple Mango Organic Green Tea
95 MDL

1/500 ml — Ripe Pinneaple Mango este un amestec, care duce cu gândul la vacanțe, plajă și palmieri, la mango, soare și ananas! Așa a fost creat un biotop tropical sustenabil. Ananasul copt și plin de viață se îmbină cu mango auriu și dulce. Combinate cu ceaiul verde dau naștere la o aromă pur și simplu unică. O plăcere atât caldă cât și rece.

Organic Herb Yoga Moringo
95 MDL

1/500 ml — Yoga Moringa este o creație organică pentru o pauză fericită. Componentele acestui ceai promovează starea de bine și ajută la o relaxare echilibrată. Pentru toți acei oameni, care caută echilibrul între forță, perseverență, armonie și catharsis.

Organic herb Greek mountain breath
95 MDL

1/500 ml — Greek Mountain Breath este un amestec organic, bine echilibrat, de ceai grecesc de munte din ierburi și condimente selectate, care aduce o dulceață ușoară și câteva note picante în ceașcă. Florile albastre lasă ceaiul grecesc de munte să strălucească, iar puțin ulei de lavandin îi adaugă nota specială. Un răsfăț armonios pentru orice moment al zilei. Perfect pentru ceaiuri calde sau reci, latte vegan din plante sau rețete de cocktailuri ușoare, inghețată și creații de patiserie.

Fine Jasmine Green Tea China
95 MDL

1/500 ml — Baza pentru această specialitate chinezească este un ceai semifermentat, la care se adaugă flori proaspete de iasomie în timpul perioadei de uscare. Florile sunt parțial îndepărtate mai târziu. Puteți savura această specialitate în versiunea ei organică, cu un gust natural și balansat floral, tipic iasomiei. Ceaiul de culoare galben pal, cu parfumul expresiv, tipic de iasomie și o notă ușoară de fructe, acidulat, este un însoțitor ideal pentru fiecare masă și un adevărat calmant de sete.

Earl Gray Black Tea
95 MDL

1/500 ml — Earl Gray Black Tea are un gust nobil, ușor picant și conține ulei esențial de bergamotă, un fruct asemănător citricelor. Acest ceai este ideal la micul dejun englezesc și poate fi consumat în orice moment al zilei. Florile de nalbă albastră strălucitoare conferă acestui popular clasic englezesc un aspect elegant și regal.

Oriental Pistachio Kiss Black Tea
95 MDL

1/500 ml — Oriental Pistachio Kiss este un amestec perfect de ceai negru Pu Erh, picant și pământesc, cu nuci de fistic si petale de bujor. Petalele de bujor înnobilează, iar fisticul crocant oferă o notă de basm oriental acestei creații.

Organic Herb Koala’s Eucalyptus Shake
95 MDL

1/500 ml — Koala's Eucalyptus Shake este un amestec plin de armonie. Semințele de fenicul plăcute și dulci, liniștitoare, precum și bucățile de mere fructate, plus ghimbirul picant. Eucaliptul adaugă o prospețime binevenită acestei combinații blânde, care este completat de gustul de plante al frunzelor verzi de moringa. Uleiurile esențiale pure, din fenicul și eucalipt, completează măgulitor acest amestec de ceai de plante.

Pina Colada Organic Fruit Blend Tea
95 MDL

1/500 ml — Pina Colada un amestec favorit absolut. La baza acestui amestec stă ideea de a redescoperi clasicele vechi, așa că iată varianta organică, estivală, ușoară. Ananasul dulce și suculent se îmbină cu nuanțe moi și cremoase. Chipsuri crocante și bucăți delicate de nucă de cocos, însoțite de bucăți de ananas galben liofilizate, sunt perfecte pentru această creație de vară.

Ti Kuan Yin Oolong China Tea
95 MDL

1/500 ml — Oolongul este un ceai fermentat pe jumătate, el crește exclusiv la altitudini înalte. Ti Kuan Yin este un ceai Oolong, care are un corp ușor, cu o aromă foarte blândă și miroase a flori. Acest ceai captivează simțurile prin corpul complet si foarte aromat.

TEA HANDMADE BY ORO

TEA SEABUCKTHORN (CĂTINĂ)
95 MDL
TEA FOREST BERRIES (FRUCTE DE PĂDURE)
95 MDL
TEA GINGER (GHIMBIR)
95 MDL
TEA CHAMOMILE (ROMANIȚĂ)
95 MDL
TEA FRENCH ROSE
95 MDL
TEA PASSION FRUIT
95 MDL
CHINESE TEA
100 MDL

PUER / MILK OOLONG / TIEGUANYIN

Dolce

1/170 gr

135 MDL

1/170 gr

155 MDL

125 MDL
Capșune cu mousse Sabayon
115 MDL

1/250 gr

Profiterole cu Craquelin
120 MDL

1/170 gr

Oro Restaraunt ,
Decebal 34, Chisinau
+373-69626626,
Open: 11:50 am – 02:00pm

Weekend: 11:50 am – 05:00pm